Livet er rutine når man går på……

I dager jeg opp å i gang sånn tålelig tidlig.  Gårsdagen ble en skikkelig latdag og i dag trenger jeg litt mere aktivitet. Jeg har alltid vært glad i å gå tur,  og nå når dagene begynner så smått å lyse og lange er det ekstra godt å komme seg ut. Det ville vel være en mild overdrivelse  å si at kroppen strutter av liv og energi, men dog noe er det da som fungerer rimelig bra. 

Nå sitter vi ved frokostplassen, men jeg nøyer meg med et krus kaffe nå slik i starten. Nå liker jeg disse rolige morgenene hvor man kan få kroppen i gang uten at man trenger å stresse med noe. Pensjonisten leser aviser på nettet og leser utvalgte biter høyt. Radioen står på NRK og nå er det trøndelagssending. Om litt skal han til tannlegen, mens Bølla og jeg skal ut på dagens første luftetur, men enn så lenge sover den sistnevnte. Nå skal det ikke mye aktivitet før han løfter hodet å prøver å regne seg frem til hva som skjer. Det er snart like mye rot rundt han som om man hadde en småunge i huset. Lekene hans må være tilgjengelig, rydder jeg dem bort hentes de tilbake og skal ligge i stua slik at han har full kontroll.

Noen sier at han er bortskjemt, men slik er det her, når jeg har tatt på meg oppgaven med å styre et annet liv selv om det er et dyr skal han også ha et liv som tilfredstiller hans behov også. Ingen bør være til bare for en annens skyld. Når man føler det slik har man en del i mot noe av det husdyrholdet som er i dag. Det blir for mye produksjon og for lite dyrevern føler jeg. 

Nå i helgen har jeg startet opp med kofte nummer tre av året. Jeg er litt ensporet slik, men nå har jeg sett så mange jeg har lyst å strikke. Jeg har to bøker med kofter så mønster og fristelser er det nok av. 

 

 

 

7 kommentarer
  1. god morgen.Godt med en rolig start på dagen ,men kan ikke sitte for mange dager slik før det merkes på kroppen :))så kos deg med din daglige luftetur.3 kofte i år det er kjempebra du er virkelig en racer med strikkepinnene ,lykke til blir spennende å følge den også

  2. Nei, ikke akkurat strutter her heller av energi, men det begynner å hjelpe på litt. Litt lysere ute i det minste, selv om det er helt grått her hos oss… Og vått 😀 Men får på med klær, så blir det bra 🙂

  3. Det er godt med slike rolige morgenstunder hvor en bare kan nyte kaffekoppen og en avis i fred og ro uten noen form for og forte seg for noe. Ja du er flink Siv til og strikke og jeg ble virkelig imponert over den siste koften her for den var helt nydelig..ja det er slike jeg liker også. Hvitt med litt mønster uten for mye av det gode. Tror du er en snill og god matmor for din firebente venn jeg og slik skal det være når en skaffer seg et dyr også,,dem har også et liv som må få leves og få utfolde seg litt. Har jo hatt fugler i mange år og dem har hatt et åpent bur og kan fly inn og ut som den vil..og dermed får dem et langt og godt liv også…:-) Ha en fortsatt fin mandag:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg