Hurra meg rundt……

Lille Silje er tilbake i barnehagen (tror jeg). Men vi hadde en fin dag sammen i går. Vi bakte boller,  laget dukkeklær og koste oss sammen. Veldig syk var hun nok ikke, men etter noen dager med feber blir det litt tøft med en hel dag i barnehagen.. Så var ikke tvilling Kristian helt fornøyd med dette og da Silje ble hentet fikk han være med ut på handletur som et plaster på såret. Han var rimelig fornøyd med den dealen for det ble både middag og nye klær. Jeg er kjempesulten sa han da han entret kafeen på OBS. Hamburger og tilbehør gikk ned på høykant og så var det soft is med på barnemenyen.  “Jeg liker alt jeg” sier han.

 Så var det klesbutikk og mormor som trodde at fireåringer var lite opptatt av hva de hadde på seg  tok nok helt feil. Han gikk rake veien bort til batmanngenseren og var ikke til å rokke, den genser ville han ha. Han nektet ikke en gang da jeg ville prøve ytterjakken på han. Han var skikkelig søt da han stod foran speilet i butikken og beundret seg selv iført ny dynejakke og lue. “Sånn lue har Kristian Leithe Skaug også ” sa han. Den nye dynejakken måtte han ha på med en gang og da vi kom hjem vrengte han av seg det han hadde på og tok på seg ny genser og bukse. 

Pensjonisten og jeg slipper å sitte alene å sture i dag også. Min nevø Esten skal være her mens mammaen gjør unna sine gjøremål. Så skal han være med Andreas når han er ferdig på skolen og ligge over hos Hege og Bjørnar til i morgen. Han har fri fra skolen annen hver fredag..heldiggrisen. Kanskje kan vi lage ostehorn eller noe slik, det bruker barn å like. 

6 kommentarer
  1. God morgen.Du er flink med barna :)) jeg såg også att vår lillegutt på Melhus ble meget fornøgd med genserane jeg kjøpte sist jeg var der,tror barna gutt eller jente fort ser hva dei andre barna har på seg og da skal dei ha maken :)for vår treåring er det kaptein sabeltann som gjelder.
   Du må kose deg godt i dag 🙂

  2. Koselig du har barnebarn og andre barn så mye rundt deg. Det virker jo som du har SÅ koselige ting på programmet også, så det er ikke rart de vil til dere<3 Lage dukkeklær, kunne ikke tenkt meg noe bedre da JEG var liten hvertfall 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg