Har du noen nyttårsforsetter?

I dag er det nyttårsaften og jeg er klar for noen nye forsetter. Det er bare slik at jeg nok kunne forbedre meg på en rekke områder, være snilllere, mildere, finere, slankere, flinkere og en del andre ting. Det kunne vel være fristende å si “thats it,” men det skal jeg ikke gjøre. Jeg skal prøve å være en bedre utgave av meg selv. 

Nå har vi hatt en noe urolig natt. Tvillingene på fire har nattet over og i løpet av natten kom de begge to for å ligge sammen med mormor og morfar. Etter litt frem og tilbake rømte morfar til den sengene ungene kom i fra og vi sovnet alle en stund igjen. Nå har Kristian og jeg sett på bilder av pinnsvin på PCèn. Silje sov lenge. De har fått vær sitt pinnsvin kjæledyr og da passer det med litt informasjon når de først er interesert. 

Nå i formiddag skal vi i familieseskap i forsamlingshuset rett her oppe. Det er en årlig tradisjon som min mor og far startet for mange år siden som vi har opprettholdt etter at de begge to nå er døde.  Da er det mine søsken, deres bedre halvdeler, barn, svigerbarn og barnebarn en hel stor gjeng etter hvert. Vi er fem søsken, men desverre blir det bare tre til stede i dag. Vi kommer nok til å savne de to som ikke er her, men slik er det jo bare noen gang.

Nå skal vi etter hvert fikse oss, pynte tvillingens og på Rolia for å spise koldtbord. Så skulle vi egentlig i selskap hos Anne-Lise og Kalle i kveld, men der er de blitt syke så da blir det ikke noe av det. 

Jeg ønsker i alle fall alle bloggvenner en riktig fin dag og et godt nytt år. Vi blogges…..

12 kommentarer
  1. Det hørtes ut som en koselig natt, selv om det ble litt fram og tilbake. Og morgenen hvertfall 🙂 Jeg har ingen forsetter bortsett fra at jeg kanskje skal ri…fordi jeg er litt hester,og den frykten vil jeg overkomme. Men jeg hadde samme mål i fjor…og ikke noe har skjedd… Ha en fin dag og kved <3

  2. Godt nytt år:) Ingen forsetter her annett enn fortsatt å lete etter meg selv,hehe og så finne enda flere lykkelige øyeblikk:)

  3. Så koselig med besøk av tvillingene selv om søvnen ikke ble like god 🙂 Koselig med en slik sammenkomst dere skla på i dag…her blir både dagen og kvelden stille og rolig..
   Har ingen forsetter..men øver meg hele tiden på å være mer Her og nå..i steden for å tenke på alt en skulle og burde gjort..Ha en hyggelig dag…og Godt nytt år <3

  4. Høres ut som Dere får en fin dag og kveld med familien og jeg vil få ønske deg og dine et riktig godt nytt år og takker så mye for året som snart er forbi:-) Og nyttårsforsetter er noe jeg ikke har for syntes selv det går bra uten og sette seg noen nye mål som en ikke klarer og fullføre. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg