Har du noen nyttårsforsetter?

I dag er det nyttårsaften og jeg er klar for noen nye forsetter. Det er bare slik at jeg nok kunne forbedre meg på en rekke områder, være snilllere, mildere, finere, slankere, flinkere og en del andre ting. Det kunne vel være fristende å si “thats it,” men det skal jeg ikke gjøre. Jeg skal prøve å være en bedre utgave av meg selv. 

Nå har vi hatt en noe urolig natt. Tvillingene på fire har nattet over og i løpet av natten kom de begge to for å ligge sammen med mormor og morfar. Etter litt frem og tilbake rømte morfar til den sengene ungene kom i fra og vi sovnet alle en stund igjen. Nå har Kristian og jeg sett på bilder av pinnsvin på PCèn. Silje sov lenge. De har fått vær sitt pinnsvin kjæledyr og da passer det med litt informasjon når de først er interesert. 

Nå i formiddag skal vi i familieseskap i forsamlingshuset rett her oppe. Det er en årlig tradisjon som min mor og far startet for mange år siden som vi har opprettholdt etter at de begge to nå er døde.  Da er det mine søsken, deres bedre halvdeler, barn, svigerbarn og barnebarn en hel stor gjeng etter hvert. Vi er fem søsken, men desverre blir det bare tre til stede i dag. Vi kommer nok til å savne de to som ikke er her, men slik er det jo bare noen gang.

Nå skal vi etter hvert fikse oss, pynte tvillingens og på Rolia for å spise koldtbord. Så skulle vi egentlig i selskap hos Anne-Lise og Kalle i kveld, men der er de blitt syke så da blir det ikke noe av det. 

Jeg ønsker i alle fall alle bloggvenner en riktig fin dag og et godt nytt år. Vi blogges…..

12 kommentarer

Siste innlegg