Bare en harelabb!

Røros med omegn er det herligste som finnes på vinteren. Når det snør og snøen ligger som pynt i trærne og solen er lav og rød slik det var i går er det helt magisk. Så hadde vi en skikkelig fin dag hos Wenche og Dag i går. Turen oppover på det glatte føret forbigår jeg i taushet annet enn at jeg synes synd på han som var sjåfør. Nå har han vært yrkessjåfør et helt liv så bedre sjåfør får du ikke, men glatt var det og slik sikt at man nesten ikke kunne se hvor kanten på veien var. Wenche og jeg var en snartur til Røros og der kom det sannelig en mann på ski midt i hovedgaten. Jeg elsker Røros, stemningen folket og alt med det. Det er virkelig helt spesielt. Så ble det reinstek med alt det tilbehør du kunne ønske deg til middag før vi tok turen hjem igjen på et noe bedre føre, men likevel. 

I dag skal vi også bort på middag, menda bare fem minutter ned i gata her hos datter Hege og hennes Bjørnar. Snakket nettopp med de to minste der og de hadde mye på hjertet. De skulle begge bygge seg hytter og vi måtte komme først til Kristian. Hans hytte skulle hete bæsj og der skulle vi få desserten før middagen. Enda er dte god plass for mormor og morfar i deres liv og godt er det. Blir nok litt andeledes etter hvert som de vokser til.

Nå har jeg hørt rykter om pinnekjøtt til middag og det har vi jo ikke spist enda i julen. Men først skal vi fikse litt her hjemme, trenger en harelabb frø vi går ut i dag. Så får resten være til vi skla rydde julen ut bortimot helgen. 

6 kommentarer
  1. Jeg skjønner at jeg MÅ en tur til Røros. Det går jo an å ta seg en helge-tur til sånne steder 🙂 Og jeg har ikke vært der, så da bør jeg vel ha vært der en gang i løpet av livet. Kos deg på besøk i alle hyttene 😀 He-he

  2. Kjekt med barnebarna. Vi er i den situasjonen at de er voksne (over 16 år), men de ber stadig vekk om å få komme på besøk – til besteforeldrenes store glede. Jeg tror at dersom man etablerer god kontakt med dem i barndommen vil denne kontakten lett kunne vare i de voksne årene også. Selvsagt med forbehold om geografisk avstand som måtte oppstå. Vi er nok spesielt heldige som har barnebarna i nærheten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg