På farta igjen.

Det er nå litt rart da….hvor fort dagene går i hyggelig selskap. Nå har jeg jo godt selskap hver dag sammen med pensjonisten og lille Bølle, men så er det jo også godt å være flere sammen som for eksempel i går da min søster med familie og Anne var her på middag. Det ble mye mat og så var det spillkveld med både amerikaner, bondesjakk og pinnespill. 

Det har snødd mye et par dager og de som brøyter har nok hatt en stri tørn nå. De vant ikke holde unna så turen i går formiddag ble mere vasset enn gått. Likevel er jeg slik skrudd sammen at ut må jeg bare. Det er skjelden en dag uten at jeg går tur. 

Nå i dag er vi på farta igjen og denne gangen går turen til Glåmos for å besøke Dag og Wenche som har feriehus der. De har vært der hele julen og ettersom de bor i Asker så benytter vi anledningen til å besøke dem når de er litt nærmere her. Nå er det jo et stykke dit også så vi tenkte ta en tidlig start og så være der hele dagen. Skulle gjerne vært en tur innom Røros når vi er på de kanter, men det får være til en annen gang. 

4 kommentarer
  1. Så koselig at dere får dere en liten biltur også da 🙂 Høres ut som en deilig jul ellers også, og jeg må si du er flink om du kommer deg ut sånn hver dag. Det gjør ikke jeg. Men deilig de gangene jeg FÅR gjort det. Kos dere på tur til besøket deres da 🙂

  2. Skulle gjerne tatt en kjøretur bare for å se winterwonderland. Her har det snødd bittelitt. Ikke nok til at det ble en hvit jul engang, men det dalte iallefall noe hvitt ned fra himmelen på selveste julekvelden. Det er ikke verst bare det! Julefølelsen slo iallefall til akkurat da .. Denne jula har vi farta minimalt. Har hatt gjester hver dag her hos oss. Fra lille julaften til lørdag. Bare stress igrunnen. Kos deg på tur! :o)

  3. høres ut som dere får en fin dag i dag,skulle gjerne vært på Røros eg også nå når det er vinterland :)) men det får heller bli sommertur tenker eg :)) ha en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg