Herlige juledager…..

Været her snur på femøren her om dagen. Nå startet vi julen med isepine kaldt, så regnet det, så snødde det og nå er det masse snø og mildvær. Pensjonisten og jeg feirer jul på tradisjonelt vis med å være mye sammen med folk. Nå i dag kommer  Pål, Britt og Håkon på middag. Men først skal vi på en liten bytterunde. Ringen jeg fikk fra min kjæreste var lit liten, men det er ikke lange veien dit den er kjøpt så vi tenkte å dra avgårde tidlig. Det er vel den store byttedagen i dag så da gjelder det å komme den store horden i forkjøpet. 

Når man sitter slik på morgenen, med godkaffe i godkoppen og ser rundt i en julepyntet stue så er det ikke vanskelig å tenke at dette er jo bra. På andre siden av bordet sitter den personen som er meg nærest i verden og refererer fra nyhetene. Bergens Mohn er årets julenisse, han har gitt bort 1 milliard til forskning. Det er nok ingen dårlig måte å disponere penger og antagelig den eneste som kan løse verdens miljøproblemmer og sørge for matprodoksjon som dekker alle behov. På radioen spilles det julemusikk og vi tåler vel noen dager til før vi går lei. 

 

5 kommentarer
  1. Her i Oslo er det mellom ca – 13C grader i dag, og det har vært sånn de siste dagene. Vi fikk jo snø på bakken til jul, så dette er jo egentlig helt perfekt :o)) Har man varme klær så er det ikke noe problem med noen minusgrader!
   Ja det blir nok hektisk i butikkene nå i dag, og de neste to arbeidsdagene tenker jeg. Selv er det ingen av mine gaver som trenger å byttes, så jeg kan holde meg inne :o))
   Ha en fortsatt fin dag, og håper du får ringen din i rett størrelse :o))

  2. håper du fikk byttet det du skulle uten den altfor store køen,jeg slapp å bytte noe 🙂 så her har vi holdt oss hjemme hele dagen.
   Kaldt og blå himmel her også nå,det kan jeg like godt :)for nå ligger det er greit snølag på marka

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg