Yeah lillejulaften endelig….

Så er det lillejulaften og jeg har store planer om at leiligheten i sin nåværende litt rotetde form skal forandre seg til et herlig juleparadis i løpet av dagen. Jeg elsker lillejulaften, jeg liker vaskingen, pyntingen, lukten og så til slutt en god kopp kaffe, et glass eggelikør og julemusikk i radioen. Ikke minst liker jeg godt å ha hele dagen til rådighet. 

I går hadde vi grøtfest hos søster Gerd. Det er tradisjonelt egentlig lillejulaften, men de skal reise bort nå i formiddag så da ble det i går i stedet. Hun har nettopp for en uke siden blitt bestemor til nummer åtte som kun var en uke gammel på sitt første juleselskap. Dette er min nevøs tredje datter noe han er kjempefornøyd med. Litt rart er det at han har tre søstre, ingen bror, tre svigerinner ingen svoger, tre døtre ingen sønn, men han trives godt blandt alle jentene og ville ikke ønsket det andeledes. 

Da grøten og alle juleklemmene var vel fordøyd var det å komme seg hjem da vi skulel ha besøk av Anne-Lise og Kalle. Så ble det byttet julegaver , litt kaffe, litt eggelikør som seg hør og bør på denne tiden og en hyggelig prat. 

I dag sludder det og da jeg kom hjem etter morgenturen med Bølla var jeg bløt til skinnet. Håper det blir litt kjøligere slik at det blir tørr snø. Så kan julen bare komme….

 

4 kommentarer
  1. no rekner eg med att det skinner hos dere :)) vi har vært på tur i dag,i Stryn var vi innom en butikk du ville elsket med alle sine rarieteter :)) dei hadde flere bordmodeller av dine 2 store flotte høner,mannen vill gi meg en,men jeg gikk for en nydelig engel istedenfor :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg