Nidarosdomens guttekor synger julen inn….

Enn hvor fort denne adventstiden har gått. Nå er det allerede dagen før dagen før dagen om man kan si det slik. Ettersom vi aldri pynter før på lillejulaften så begynner jeg å bli litt spent nå. Det er noe med det å pakke ut gamle gode venner som bare er her i julen. Så er det noe med lillejulaftens kvelden med julemusikk, rent fint julepyntet hus og et lite glass med hjemmelaget eggelikør. 

Hadde jeg manglet julestemning så ville nok gårdagens konsert med Are Tellefsen og Nidarosdommens guttekor rettet opp mye av det. Det store flotte kirkerommet skaper en helt spesiell stemning og sammen med Arve og koret helt gudommelig vakkert. 

I og med at kirkerommet er så stort og det er 800 personer til stede bruker man to scener slik at alle får nyte det litt på nært hold. Da de kom der vi var stod Arve Tellefsen en meter fra oss og spilte. Herlig.

Etter konserten var vi sammen med mine to søstre, svogre ,nevøer og en grandniese på en tapasrestaurant for å spise middag. Da vi hadde bestilt bord kun til seks ble det rimelig trangt og rimelig koselig. 

I dag er lille Bølle to år. Herregud hvor fort tiden går. Nå blir det vel litt ekstra godbiter i dag da. 

2 kommentarer
  1. hadde det vært opp til meg så hadde jeg valgt å sette opp juletreet i kveld,da kunne jeg virkelig ha slappet av i morgen:)men tradisjonen skal man være tro mot så det blir i morgen.
   En meter fra dere,å der skulle jeg likt å være 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg