Første søndag i advent….

Det er mørkt nå tidlig på ettermiddagen. Det er nesten litt ekkelt å kjøre med alle selvmordspersonene som er ute å går. Hva er det som er så vanskelig med å ta på en eller annen form for refleks slik at vi som kjører ser dem. Selv bruker jeg alltid refleks når jeg går tur nå og lille Bølle har  en blinkende dings slik at han også blir sett. 

I går kjørte vi til Orkanger (siste tilskudd på byfronten) for å møte Gullbjørg, Per og Ingeborg på den store julemessen som er der. Etter to runder rundt alt og en god kopp kaffe hadde vi kjøpt tre leiver med tynnlefse ….thats it. Så måtte vi jo drikke kaffe da og så da vi var ferdig til å gå for å møte Pål kom Jarles niese Siri sammen med en hel skokk med kvinnfolk som skulle underholde på messen. Quin bee het de og sang vakkert julesanger og annet. Herlig å høre på. 

Før vi dro hjem fikk vi møtt Pål og levert alle adventsgavene til barnebarnet Håkon. Stakkars han har vannkopper og kunne ikke bli med. 

I dag er det juletretenning på plassen rett her nede. Det blir gan rundt juletreet og så poser til barna. MIn egen adventstake er kommet frem og skal bli tent etter hvert. Kanskje blir det noe å bite til også.

 

4 kommentarer
  1. Synd at dokk ikke kom i dag.. vi sang og underholdt på messa begge to.. etterpå sang vi på Helsetunet..

  2. jeg er helt enig med deg,det er ikke godt å være sjåfør ute no når så mange utelater å bruke refleks.Jeg mener det burde være påbudt ved lov å sy refleks inn i alle ytterklede,da hadde alle blitt sett iallefall

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg