Kofteboka……

Jeg vet ikke helt hva jeg har gjort rett i det siste, men i går fikk jeg enda en adventskalender. En skikkelig spennende med 24 små poser, en for hver dag helt frem til jul. Tenk å få to slike hyggelige adventskalendre på en gang når jeg aldri før har eid en eneste en. Tusen takk Hege og Bjørnar.

I dag tenkte jeg meg en tur til byen. Jeg har gått og ventet på at kofteboken skulle komme til salgs på bokhandlerene og nå skal den endelig være kommet. Det blir julegave til meg selv, men noen ganger er det slik at man bare må ha det og det er vel et slikt tilfelle. 

Ellers så er det første søndag i advent nå til helgen og da tenner vi lysene i årets juletre her nede på fotballplassen. Det er nok en liten spenning knyttet til dette for dem som er litt yngre enn meg for om man roper sammen veldig høyt så kommer nissene. Kristian har allerede bestilt en hjelpende hand fra mormor, mens Silje blåser i nesen og sier at Julenissen er snill og dermed basta. Tvillingbror er ikke like skråsikker, han kunne nå ha klart seg uten nissene, men så er det jo litt greit med en godtepose da. 

 

16 kommentarer

Siste innlegg