Yeah….

Det er alltid moro å bli satt pris på. Det å bety noe for noen som gir deg en liten oppmuntring i hverdagen. Kunne nok vært bedre på det jeg også, men jeg ble i alle fall veldig glad for den fine engleadventskalenderen jeg fikk av Gerd og Kristiin. Merkelig sammentreff for akkurat nå trengte jeg den. Fikk brev fra sykehuset igjen i går at jeg må ta nok en MR undersøkelse. Med min klaustofobi vet jeg ikke helt om jeg i det hele tatt er i stand til å gjennomføre det, men det får vi se på når det blir nødvendig. Det er ikke i dag og ikke i morgen. 

Ellers så går livet sin vante gang her i trønderhovedstaden. I dag er jo likevel en litt uvanlig dag ettersom pensjonisten nå kan legge enda ett år til på alderen. Blir vel litt fødselsdagskaffe i løpet av ettermiddagen.

Ute mangler vi fortsatt snø og det er kaldt og mildt om en annen. I går kunne man bli forledet til å tro det var vår, men i dag er det litt vinter i lufta igjen. Jarle sitter med nettavisene og humrer å ler av alt det rare. Nå forteller han at skattelettelsene (for folk flest)  i budsjettet dekker opp utgiftene vi vil få for fem bæreposer i uken. Bruker vi en til så er vi på minussiden. Nå kan de med millioninntekt kjøpe poser også i helgen uten at de sliter nevneverdig med det. I følge VG utgjør skattelettelsene 400 kroner for de med lav inntekt og 22 000 for de med inntekt over to millioner. Ja ja stakkar Siv…livet er ikke akkurat enkelt for henne om dagen. Selv har jeg et stoffnett…det slipper jeg å betale avgift for og så skal jeg kjøpe meg en rull med avfallsposer. Nå må jeg vel likevel av og til kjøpe meg bæreposer, men er jeg flink blir det vel kanskje en krone eller to til overs. Yeah…..

 

4 kommentarer

Siste innlegg