Herregud for en bortskjemting…..

Vår lille firbente venn er en smule bortskjemt, men det kan jo ikke han noe for. Han vil ha friskt nytappet vann og om han blir tørst klokka fire på natten så vil han drikke da. I natt satt han foran vannskålen og skrek til jeg stod opp og sørget for at problemmet ble løst. Så når vannet vel er fortært så blir jo blæren full og da må han jo ut. Så når han har fått det som han vil legger han seg rolig til å sove. Når han riktig slapper av ligger han på ryggen med alle fire bena rett i været. Nå er han søt nok til å slippe unna med mye, men jeg må nok begynne å sette skapet på plass snart, men da uten å ta bort for mye av personligheten og det som gjør Pontus unik. 

En av hans kullbrødre døde nylig av nyresvikt noe som får meg til å tenke at all den drikkingen kanskje er et symton på noe annet enn tørste. Nå virker han veldig frisk så den tanken har jeg tenkt å legge langt bak noe annet jeg ikke tenker mye på. 

 

 

3 kommentarer
  1. Jeg bruker å fylde skåla med nytt vann mårran og kveld. Og mat… Hmmm kanskje du burde ta en tur til vet`n med veslekaren, for å sjekke at det ikke er noe galt… men ja – de blir bortskjemte 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg