I dag da…….

Plutselig er det skikkelig høst nå når vi er helt på slutten av oktober. Det er grått og det regner, men har man hund må man ut okke som er. For meg er det faktisk noe av det beste med å ha hund…dette at uansett hvordan det er så må man ut på tur. Så gjør det ikke saken verre at det alltid er noen der som er glad for å se deg, en som legger hodet i fanget ditt for å få kos og som gjør såpass mye rart og søtt at den er en kilde til glede hver eneste dag. 

I dag har jeg ingen store planer. Skal ta frem symaskinen og sy sengetøyet til dukke-vogga, men det er jo ikke all verden. Men litt ut på dagen skal jeg hente Silje og Kristian i barnehagen, mens Andreas kommer rett fra skolen. Så skal jeg på sykehuset for å ta røntgen igjen i kveld. 

6 kommentarer
  1. Slipper å gå ut med Pusi men vi koser mye inne. Hun er en dyktig jeger som holder musene borte fra tomta her. Noen synes det er litt ekkelt men jeg synes hun gjør en kjempejobb.
   Ingen planer her heller idag for jeg visste ikke da jeg sto opp om hodet hadde begynt å virke igjen, og det har det. Virusene og imunforsvaret har flyttet seg til et annet sted i kroppen…

  2. Du har et poeng der :)når været raser på det verste er det jo godt å lulle seg inne hi hi,men vi har jo godt av å bevege oss,så en hund som må luftast er da veldig greit å ha ja.
   Kos deg med søm og barnebarn og lykke til på røndtgen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg