Det er ikke alltid like greit….

Det er perioder i livet hvor ting butter i mot og man ikke riktig finner fotfeste, men det er heldigvis også perioder hvor livet smiler til deg og gjør at man bedre tåler nedturene. Jeg som er et typisk følelsesmenneske har opplevd begge deler. Man føler egentlig alt for sterkt i begge ender. Man kunne vel til tider ønske seg et litt mere jevnt følelsesliv, men når det først er slik så liker jeg veldig godt oppturene. Det å ha evne til å bli hoppende jublende lykkelig at man nesten ikke kan tåle det og da blir det vel det samme i den andre enden også. Det å kunne glede seg over  det hverdagslige er en av de positive tingene. Slike ting som kaffekruset med himmelsk mørk brygg i morgenstunden, det å ha en mann som leser fra nyhetene til meg, en tur med hunden, yndlingsprogrammet på TV, koselig uhøytidlige samvær med  familie og venner. Det er konge. 

I går hadde vi koselig besøk av de to yngste barnebarna. Silje hadde fullt opp med å være dukkemamma, alle dukkene heter Noellia, Kristian som ikke riktig fant seg til rette i alt dukkestyret blåste blokkfløyte og passet nøye på å erte den lille dukkemammaen med det. Så må de ha servering som seg hør og bør og da får vi høre om alt det de er opptatt av. Silje har laget et armbånd til meg, men det har hun mistet på vei oppover (vi fant det på vei hjem), Kristian har sett Cars på TV og han bare elsker det…elsker mormor også Cars…. jo da klart mormor hun elsker hun også. Alt er fred og fordragelighet inntil de finner at det er på tide å dra hjem. 

Så var det besøk hos Anne-Lise og Kalle, eplekaken vi håpet på var på plass på kaffebordet og da var jo kvelden reddet. Jeg tok føttene fatt nedover skogen mens Jarle kjørte bilen hjem. Det var mørkt og litt nifst gjennom firbladskogen, en gangstie gjennom skogen, riktignok belyst, men med skogen tett på begge sider kan man jo om man har litt fantasi tenke seg hva som lurte inne i mørket. 

I dag tenkte vi å gå til Stoff og Stil, ettersom det er tur i kveld også skal jeg suge litt på dte før jeg bestemmer meg helt, men først er det Pontus og jeg som skal på vår morgenluftetur sammen emd Anne-Grete og Frida. 

 

 

8 kommentarer
  1. Jeg er nok mer jevn i følelsene, men har stor glede over små ting. Hverdagstingene er livet de, og det koser jeg meg med. Men er lite og sjelden veldig lei meg, heldigvis 🙂 Hadde noen verre stunder da jeg var yngre, mer svingninger, men nå er jeg ganske jevn. Og det ligger litt til vår familie, alle er sånn hos oss 🙂 Jeg føler meg heldig som har det sånn 🙂 Skjønner godt det der med skogen i mørket, hadde nok ikke gjort det jeg faktisk 😀 He-he 🙂 Litt for pinglete…

  2. Da får vi håpe du har oppturer no :))høres livligt ut med tvillingane på besøk ja:)tror jammen jeg skal nyte en god kopp kaffe i kveld,ble lite av det før bussen gikk i dag morges

  3. Du er jo så flink mormor og så dyktig til handarbeid. Mange beundrer den lille karen i sofaen her. Den er Benjamins kosedokke når han slapper av i sofaen. Neste uke har æ tenkt meg til byen.. Har du tid til å møte meg mellom tirsdag og fredag? Mandag kommer journalisten her..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg