Søndag igjen….

Det ble tur til håndtverksmesse på Dalgård i går slik vi hadde planlagt. På vei dit er det mange lange bakker og bakker er ikke det beste min astma vet. I går gikk  det likevel veldig bra og opp kom vi. Det fine med motbakker er at når man skal hjem igjen går man ned og ned er jo det motsatte av oppover så da blir jo det greit. 

Til tross for at vi snakket om det sent i går kveld glemte jeg å stille tilbake klokken så nå har jeg en hel time til gode i dag. Den timen tok jeg nå på morraen ved frokostplassen med en god kopp kaffe. 

I dag har jeg noe regnskapsarbeide å gjøre, det er nok ikke av de tingene som faller lett for meg, men jeg får se om jeg kan få tallene til å bli på lag med meg slik at jeg kan slippe å tenke på det på en stund. Jeg har hatt mange verv i politikk og fagforening, men aldri før kasserer. Jeg har vært regnskapsansvarlig, men da var det andre som førte regnskapet. Men man kan vel alltid lære noe nytt og en utfordring i ny og ne har man vel bare godt av. 

Værmannen lovte skikkelig nedbør i dag, men enn så lenge er det ikke mye å se til regnet. Litt ut på ettermiddag er vi invitert bort på kaffe hos Anne-Lise og Kalle. Håper det ikke regner da for det er en passe fin tur om man skal finne på å gå dit. 

8 kommentarer
  1. Håndverksmesse høres spennende ut. Jeg har vært kasserer i det lokale husflidslaget. Syntes ikke det var noe lett oppgave og følte at jeg hadde det “hengende over meg”. Vi hadde skattetrekk og masse innrapporteringer. Hadde heldigvis hjelp av far i huset, satt i 6 år, men tar det aldri på meg igjen! Ha en fin søndag, kaffekosen blir ekstra god når regnskapet er unnagjort!

  2. Lykke til med regnskapet. Hvis det regner på utsiden blir det kanskje litt lettere… Og håper du får en kos besøk hos Lise og Kalle etterpå. Alltid koselig med å dra på besøk. Jeg er på tur ut i verden etter hvert jeg også 🙂

  3. oppoverbakke er oppoverbakke,da får en alltid opp pulsen 🙂 var det mye fint på messa ? her er det julemesse neste helg,passer det skal iallefall jeg inn dit.
   Håper dere fikk et greit vær i dag da,vi har øsende pøsende regn i dag :(så jeg holder meg inne

  4. Heia snuppa, har ikke glemt deg. Har jobbet intenst med en diktsamling som ikke er ferdig ennå. Dessuten har vi gjort noen små endringer inne i huset også. Den nye døra er på plass, og det nye toalettet også. Nå har Tor begynt med musikkrommet sitt. Han har en del planer for oppussing, og æ blir sikkert engasjert der etter hvert som det tømmes. Sender plutselig melding når æ tar en bytur! Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg