Hmmmmm……

Selv om vi sier og skriver langt ute i oktober er det enda litt mildevær og i dag våknet jeg til blå himmel og bare herlighet hele veien. I dag tenkte pensjonisten og jeg å benytte oss av alt dte fine været og gå til en bydel som heter Dalgård. Har aldri gått der før, men Jarle påstår det går bra så da stoler jeg på han. Det blir ikke lenge nå før det er mindre fristende så man får benytte anledningen når den er der. 

I går begynte jeg på en telemarksgenser som det er meningen at noen skal få i julegave, men det er en voksen størrelse så jeg tenker at blir den ferdig så er det fint og om ikke så må det jo ikke være til jul heller. Man kan da få en pakke etter jul også. 

Ellers står alt bra til her i vårt hjem, snill god mann, bortskjemt hund, nyvasket leilighet og alt som skal til for å kunne smile bredt tidlig en lørdags formiddag. 

2 kommentarer
  1. Ja, det var helt nydelig her også, som jeg befinner meg. I Fredriskstad. Regnet i hele natt…men i dag tidlig var det supert 🙂 og fint turvær til Sverige 🙂 Kos deg videre <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg