En ny glad dag!

Vi hadde en kjempehyggelig kveld hos Heidi på juleverksted i går kveld. Min niese Mari som bor sørafor har nettopp fått en sønn og så fikk vi se han også. Han hadde massevis av svart hår som stod rett til vers og var bare så søt. Et bitte lite lykketroll. Så var det enda en baby med, men han har vi hilst på før. Til sammen blir jeg gammeltante til fire barn dette året, den siste er ventet rett før jul. Alle er ønsket og alle er velkommen. Dess flere dess bedre. 

I dag måtte jeg tidlig opp ettersom det skulle være dommermøte allerede klokka åtte. Nå er jeg hjemme igjen i trygg forvisning om at vi har laget en god og rettferdig dom. Ellers i dag tenkte jeg å ta meg en tur for å kjøpe garn til neste prosjekt og så en tur innom Stoff og Stil etterpå. 

Blir det tid til overs så blir det litt baking også. Det er jo helg…..

6 kommentarer
  1. Gratulerer med et nytt barn i familien Siv og som deg er jeg også “filletante” til tre barn og syntes det er artig og spesielt da har jeg noen flere og strikke til:-) Garn kjøp er godt og få i hus når en har planer og vil starte opp med noe. En riktig så fin helg og her regner og blåser det vannrett i dag:-))

  2. Veldig koselig med sånne juleverksteder. Det er kanskje noe av det koseligste med jul og sånt 🙂 Alt i forkant 🙂 Moro å være både tante og gammeltante. Jeg vet ikke hva du kaller gammeltante, men jeg synes det er det mine niesers barn, som jeg er gammeltante til. I så fall har jeg EN 🙂 Moro. Ha en fin fredag 🙂

  3. det høres så koselig det dere hygger dere med:)stort og smått er jo bare hyggelig.
   Mon tro hva du skal finne på siden du skulle på stoff og stil 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg