Bortskjemten….

Solen skinner på vinduene mine her og selv om det er tidlig morgen vet jeg at når været er slik så ville det vært fint med en tur. Pensjonisten og jeg snakket om å gå opp til Tiller og City Syd en times tur herifra, jeg må på apotek og da kan man jo slå to fluer i en smekk. 

Bølla Pontus har holdt det gående i natt, han har spist noe han ikke tåler og ga tydelig til kjenne at han ville ut for å gøre sitt fornødne. Nå er jeg en av dem som synes at om natten skal man sove. Men Pontus lider ikke i stillhet og ettersom vi har naboer tett på oss så var det bare å krype til korset, kle på seg det første og beste man fant og så ut i høstnatten med hunden under armen. Nå frykter jeg ikke at han får hemorider med det første for når vi først var kommet ut så tok det ikke lange stunden. Nå i dag hører jeg at min bedre halvdel har også vært ut med han midt i natten så da er vi rimelig trøtte begge to. 

Ellers så er han søtere på dagtid, nå holder vi på å øve inn noen kunster og bruker hundegodt som belønning. Han elsker dette, men det er ikke alltid han vil ha belønningen. Når jeg roper på han kommer han i full fart og er så ivrig at han noen ganger kommer meg i forkjøpet og sitter før jeg ber han. Jarle føner han når han kommer  inn våt av regn og den tok han straks. Er han våt går han strake veien til der føneren er og venter på tørken sin. Han elsker å bli fønet og snur seg rundt slik at han blir tørket over hele kroppen. Bortskjemten……Nå synes ikke han det gjør noe, han er jo liten og han er jo gudskjelov søt nok til at matmor og matfar er svak for han. Så har han jo ikke skjemt seg bort selv så det er ikke hans feil..dette må andre ta på sin kappe. 

4 kommentarer

Siste innlegg