Litt trøtt ja…..

Det har vist vært et slags uvær her i natt, men jeg sov å merket ikke mye til det. Ser nå i dag at det har blåst litt, men så lenge det ikke er verre enn dette er det antagelig ikke mye å skrive om.Men nå er det vel slik med trøndere og nordlendinger at vi alltid må si noe om været. 

Treet vært utenfor her har nå skiftet farge fra de gule toner til knall rødt. Det er så utrolig vakkert og på en måte litt misplassert her blandt de kjedelige grå blokkene. Slike vakre ting burde vært i et eller annet paradis eller i en fin hage med mange andre fine ting. Nå stopper folk for å ta bilder, barnehagebarna er her for å plukke opp på bakken, mange foreldre har fine kunstverk med røde fine blader i vente og alle vi andre bare nyter det hver gang vi går forbi. 

I dag kommer pensjonisten hjem etter noen dager alene på hytta. Det må jeg si meg rimelig fornøyd med, er så vant til å ha han rundt meg at jeg savner han når han ikke er her. Men først har Anne og jeg planer om å dra på Sirkus shopping. Vi jobber oss begge opp i mot svart belte, men det er kanskje greit at det mangler litt enda. 

Nå sitter jeg her åå tenker at det hadde antagelig ikke vært særlig dumt å legge seg litt tidligere i går. I såfall hadde jeg nok hatt litt bedre i dag. Men det vettet har jeg jo ikke og de sene kveldstimene er litt min sak. Så da er jeg trøtt da….

3 kommentarer
  1. sirkus shooping er ikke det verste en kan finne på i ruskeværet :)) håper du har hatt en grei dag selv om du var litt trøtt.Skulle hatt et rødt tre å se på jeg også :)) her er alt fortsatt grønt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg