Herlige dager!

I går var det slik det ville ha vært om tusen mennesker satt seg ned å skulle finne frem til det vakreste av det vakre på høsten.  Dagen var alt alle disse tusen menneskene kunne finne på å ønske seg ut av en høstdag. Nå i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal si, men det regner…eller det øser ned å da blir det vel ikke helt like fint. Ikke for det jeg er av dem som liker litt vær så det går nok bra. 

Nå skal jeg snart dra på dametreff sammen med Anne. Vi bruker å møtes på Tulla Fisher annen hver onsdag. Nå har ikke jeg vært med på en stund ettersom vi har vært så mye på hytta, så det skal bli koselig. Så i kveld er vi bedt på middag hos min eldste bror Atle og svigerinne Heidi. Skal blli koselig å bli litt oppdatert i deres liv. Er en stund siden sist nå. De har blandt annet bodd i Frankrike i seks måneder. Nå har de nettopp blitt besteforeldre til en liten gutt så da blir det kanskje noen bilder også. Han var i alle fall skikkelig søt da han kom med massevis av svart hår. 

 

4 kommentarer
  1. God dagen i Trondheim 🙂 Hunden og jeg har gått oss en lang, fin tur…jeg har ikke hatt skikkelig høst på ca. 15 år, så for meg er det “stort” å se fargene og oppleve naturen i hamskifte igjen 🙂 I Tromsø gikk vi fra sommer til vinter i løpet av ei natt hehehehe…. Samme åssen været er – jeg elsker å være ute på tur. Kos deg med dagen – klem fra Hamar 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg