Skitt fiske!

Vi er fremdeles på hytta her ute ved trøndelagskysten. Været er ikke helt optimalt i dag, men det er egentlig litt greit det også. Vi kan alltids finne på noe inne eller kle oss å gå ut på tur. Tenkte jeg skulle bake litt tykklefse i dag. Så da har jeg i alle fall noe å starte med. Så er jeg godt i gang med sinnasaujakke nummer to. Det er nesten noe litt manisk over meg, kan ikke la det det ligge, strikker og strikker til skulderen verker og jeg bare må legge det fra meg en stund. Men så er det moro også da. 

Jarle og kompisen Per var på fisketur i går, etter mange timer hadde de fått en liten torsk og fire makrell som Per fikk med seg hjem. Ellers har det ikke vært mye av det slaget denne gangen. Unger i mange generasjoner her har blitt fortalt at skal man få fsk må man si «tvi tvi  bit på en fisk i morgen skal du bli middag» og så spytte i sjøen. Vi har trodd på dette i tur og orden. Nå begynner jeg å lure på om det kan være grunnen til et elendig fiske. Så på neste fisketur skal jeg prøve om dte kan være noe i det. (-:

I morgen reiser vi hjem så da må det bli vinterfiske etter at vi har kommet hjem fra Rhodos. Begynner å nærme seg avgang nå. 

 

5 kommentarer

Siste innlegg