Nå ja……

Pensjonisten og jeg sitter på frokostplassen og funderer over livet og dagen slik vi gjør de aller fleste morgener. Nå starter han opp dagen en times tid før meg, men så når jeg endelig har fått kroppen i water så tar vi en stund i freden og roen før vi begynner å virke. Vet ikke helt hva jeg skal virke med i dag, men her i huset står egentlig oppgavene i kø ettersom vi har vært så lite hjemme i sommer. Nå tenker jeg å forstette den evige rundturen med rydding i skap og skuffer og så har nok et spøkelse eller to vært her og rotet til hobbyrommet mens vi har vært borte. Ettersom jeg tviler på at de kommer tilbake å rydder opp i garn og papirer så må jeg vel ta meg selv i nakken og bare gyve løs på det. Nå ja ….gyve og gyve det blir  vel ikke helt slik….tenker jeg.

Vi hadde en hyggelig lunsj med min bror Dag, Wenche og deres tre døtre i går. Vi ser dem ikke så ofte som vi ønsker nå etter at de flyttet til Oslo, men nå tenker vi besøke dem på sommerplassen på Glåmos også før de tar turen sørover igjen om noen få dager.

 

 

6 kommentarer
  1. Deilig å starte dagen med en prat og tid til å nyte litt. Håper resten av dagen din blir fin, og at du får ryddet opp etter spøkelsene som rotet. Tror spøkelsene har bekjente hos meg som også har hatt det festlig med å rote til.

  2. Hvis det er en ting jeg savner med å bo alene, er å kunne sitte på morningen med brødskiven og kaffekoppen å prate med noen på andre siden av bordet. Det var alltid hyggelig.
   Jeg skulle også ha ryddet i skapene mine, men nå som det har vært så varmt har jeg ikke orket å ta tak i det. Nå ser det ut til at det kan bli mulighet for det. Ha en fortsatt hyggelig dag :o))

  3. Rydding står på programmet her også. Men nå har jeg begynt å jobbe igjen, så det blir bare punktrydding i liten målestokk 🙂 Ha en finfin torsdag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg