Herlighet!

I går kom det noen få dråper herlig livsbejaende regndråper, men likevel ikke nok til en skikkelig gjennomblåting. Nå i natt har det kommet noen til så luften dirrer ikke like mye av varme som den har gjort før i sommer. Nå skal jeg skrive noe jeg aldri trodde ville være et tema her å våre kanter av landet, men det gjorde godt..jeg gikk ute da dråpene falt og bare nøt. Og så et annet rart fenomen her..det slutter en gang og så er dte sol igjen. 

I går spiste vi lunsj i byen sammen med Anne. Så hadde hun vunnet en flaske champange av jobblotteriet og ville dele den med oss, så da satt vi hos henne til flaska var tom. Nå tok Jarle og Anne brorparten, selv tar jeg aldri mere enn et glass eller to, men flasken skulle tømmes så da måtte de andre to dra til. 

I dag skal vi spise lunsj…..i byen…min bror Dag er på et sjeldent trøndelagsbesøk og da benytter vi anledningen til å treffe dem. Har ikke sett dem på lenge nå så det skal bli koselig. Men først skal jeg ta dagens første luftetur med lille Bølle. Det vil si han vekte meg klokka tre i natt fordi han måtte ut. Og så har Jarle tatt han ut på morgentissetur. Nå drikker han mere enn normalt i disse varmetider og da må vel noe ut…han pisset og pisset mens jeg stod der i nattkjole, fleezjakke og en noe merkelig hårfassong.. Heldigvis er det rimelig rolig her på denne tiden av natten så nattkjolen med mere er fremdeles en hemmelighet for de fleste. 

2 kommentarer
  1. Heia Siv, nå er det på tide med et nytt møte. Foreslår at du tar en tur til oss denne gangen. Har kanskje et glass gelé til deg også!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg