Det er Olavsfestdager…..

Vel hjemme etter mange uker på hytta tenker vi å se litt på det urbane livet i Trondheim sentrum. Det er Olavsfestfdager og mye liv og røre og ikke minst mange konserter. Formen er ikke helt så bra som man kunne ønske, men jeg prøver å la være å tenke for mye på det. Pessimisten i meg skal ikke få ta overhånd, man skal ha tro på at alt blir bra. 

Det er litt rart slik at når jeg kommer hjem så er det veldig godt og så når jeg kommer på hytta er det også veldig godt. Nå skal jeg nyte noen dager her hjemme, treffe venner og gjøre de vanlige hjemmetingene. Ikke verst bare det. 

Det er varmt i dag slik det har vært nå i mange uker, så varmt at jeg begynner å forstå behovet for en hvileperiode midt på dagen i varme land. Varmen tar nok bort mye av energien og selv de enkleste oppgaver kan bli ganske svett og slitsom. 

2 kommentarer
  1. Jeg tenkte faktisk også på det med siesta midt på dagen en dag her når det var som varmest. Det blir godt med en kjøligere værtype snart. Og når du snakker om hytta tenker jeg på hvor godt det skal bli å dra på hytta, bare ha en liten leilighet i byen uten stor hage, masse vedlikeholdsarbeide osv. Så kan en bare pusle med det en vil på hytta. Ønsker deg godbedring/eller at du får en bedre periode snart. Klem Erna

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg