Vel hjemme igjen!

Borte bra, men hjemme best…eller hytta da når det gjelder oss nå om dagen. Etter to fine dager i Kristiansund kom vi tilbake hit i går kveld. Hjemmekjære meg synes nok det er morsomt å dra på tur, men det er nesten like bra å komme hjem igjen. Nå savner jeg Tone allerede, men håper hun kommer hit snart. Vi er utrolig like hun og jeg og har det alltid fint sammen. Også min nevø Esten som bare er 10 år er en fornøyelse å være sammen med. Han går sammen oss voksne og hverken maser eller syter. 

I går tok vi båt ut til Grip, til en sommeridyll av de sjeldne langt ute i havgapet utenfor Kristiansund. Vi har vært der et par ganger før, men for de andre var det  en ny opplevelse. På vei hjem fikk vi telefon fra Gunnlaug og Torbjørn som hadde vært på moltetur. De hadde fylt opp sin egen fryser og lurte på om vi ville ha. Så dro Jarle for å hente og kom hjem med masse molter. Heldige oss. Nå i dag har vi kjempevær…igjen…og slapper av på platten en stund. I kveld er vi bedt bort til Jarles søskenbarn som har hus et lite stykke bortii veien her. Har aldri vært der før så det blir nok spennende. 

Så var Pontus med og er sikkert etter det traumatisert for livet. Da vi kom inn på hotellet fikk han nella la seg ned å nektet å gå videre. Et slikt stort hus måtte være farlig. Han lå paddeflat med alle bena strekt rett ut og så vettaskremt ut. Alle innstinkter ropte fare og heisen hadde helt sikkert tenkt å sluke han. Inn på rommet smatt han under senga og nektet å komme frem uansett hva jeg lokket med. Det var langt ut på kvelden før han roet seg ned. Båturen var ikke noe særlig, han mått sitte i fanget for å føle seg nogenlunde trygg. Da vi endelig kom hjem i går kveld kom endelig halen opp i trygg posisjon, han tok stien bort mot hytta med halen i været og vettet nogenlunde i behold. At noen frivillig drar ut på noe slikt er for han helt uforståelig. Han har i alle fall ikke tenkt seg på tur med det første.  

 

Tok noen bilder fra turen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg