Herregud for en natt!

Vi hadde en fin kveld sammen med Anne-Lise og Kalle i går. Gradestokken viste over 30 varme grader selv i skyggen så vi fant ikke på de store sprellene. Ikke for det …vi spreller ikke så mye om det er på normalen heller. Etter at de dro skulle Jarle smøre inn plattingen her med treolje og så langt var alt vel og bra. Men ikke langt inne i smøringen begynte det å klø nedover halsen, jeg begynte å harke og hoste og kjente at dte var tungt å puste. Noe stemte ikke helt. Jeg skjønte jo etter vært at det var et slags atsmaanfall og at jeg antagelig var alergisk mot noe i den oljen. 

Nå ja slik gikk nå den førte del av natten og litt av den andre så det har ikke blitt mye søvn. Akkurat som om jeg ikke har nok sykdom fra før.  Men likevel ….Kristiansund ligger bare noen timer inn i fremtiden og da skal jeg prøve å ikke tenke på hvor trøtt jeg er og nyte dagen. 

3 kommentarer
  1. Det var ikke kjekt å få reaksjon på terrasseoljen,selv anbefaler jeg terrasebeis som kun skal smøres på en gang hvert tredje år :))
   Ha en deilig dag i varmen,hvem hvet kanskje du får en aldrig så liten dupp på dagen også hi hi

  2. Skumle saker når man ikke vet hvilke stoffer som gir slike utslag. Selv kan jeg ikke få medisiner mot mine skulder betennelser på grunn av en forferdelig reaksjon på Celebra, heller ikke der vet noen hva jeg reagerer på.

  3. Uff så kjedelig. Håper det bedrer seg nå da .. er heldigvis nesten ikke allergisk for annet enn pollen jeg, det meste som fyker i luften om våren om sommeren, og det er ille nok det. Men da vet jeg jo hva som venter når årstiden nærmer seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg