Godt med litt selskap….

Fire av helgebesøket har dratt hjem, mens en er tilbake og skal være her sammen med oss til torsdagen. Nå blir vi ikke selskapsløs ettersom Tone og Esten kommer i dag. Regner med at kosfaktoren blir rimelig høy noen dager fremover nå.

I går ettermiddag hadde vi besøk av svoger Johan og hans Signy. Nå tenker vi å ta noen fisketurer sammen både i et vann her borte en plass og på sjøen med båt. Tre av Jarles søsken bor i nærheten av der vi har hytte og en til har hytte like i nærheten. Det er veldig koselig.

I dag skal en god gammel bekjent begraves. Jarle har snakket lenge om å besøke han ettersom han ikke var så mobil selv lengre, men før han kom så langt fikk vi beskjeden om at han var død. Tiden er ubarmhjertig, timene og dagene renner bort mellom fingrene på oss og ingen burde utsette det som er koselig, men gripe tak i det mens det er her. Det burde ikke være så trist når eldre mennesker dør, men det betyr ikke bare hvile for en gammel kropp, men også savn for andre. Jeg tenker ofte på det som har vært og de som ikke lengre er. Men slik er dte og det er ingenting vi kan gjøre med det.

Andreas har satt opp butikk på platten. Han selger skjokolade, drops og vaffler. Pengene er gamle avisutklipp og her styres det med et strengt regime. Dropsene er dyre hele 100 kroner per stykk, men mormor handler både skjokolade og drops. Her er ikke moderne selvbetjening og det er ikke tilatt å kjenne på varene, men mormor er en pushvover og handler dyre drops med et smil. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg