Kanelboller!

Solen fra i går har gjemt seg bak skyene, men været er litt ubestemmelig og det kan bli bedre etter hvert. Nå har jeg kanelboller på gang og de skal etter hvert smake godt til kaffen håper jeg. Jeg glmmer alltid å kjøpe kanel så da blir det kanelboller uten kanel…igjen. Merkelig med slikt man tenker ikke på det annet ennnår man skal ha det.

I kveld drar Hege, Bjørnar, Silje og Kristian hjem, mens Andreas blir igjen frem til torsdag da jeg skal hjem igjen. På fredag skal jeg tidlig på sykehuset, men om været er bra reiser jeg utover igjen etter undersøkelsen på fredag.

I morgen kommer Tone og Esten og skal være noen dager. Esten og Andreas vil fiske og morfar og Tone er nok ikke vanskelig å be kjenner jeg dem rett. 

 

3 kommentarer
  1. Det høres som meg når jeg skal lage noe nytt til middag, jeg klarer aldri å få kjøpt alt som skal være i, så når jeg er ferdig har jeg laget noe helt annet. Kanelsnurrer er veldig godt så det går nok bra uten kanel.

  2. været får mann ikke gjort noe med,her hadde vi sol hele dagen,men fikk en kraftig regnskyll no i kveld.
   Neste mandag skal jeg også på sykehuset i Trondheim,jeg er veldig spendt,for kartet somfulgte brevet ser jo ut som en hel by og der skal jeg prøve å finne det rette bygget :)) ha en fin kveld videre da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg