Det er sommer gitt!

I dag er det skikkelig sommertemperatur her ute i havgapet ved trøndelagskysten. Vi har vært ute å prøvd fiskelykken, men fisken bet desverre ikke i dag. Men en tur med båten er ikke ungene i mot så da har turen en misjin likevel. Nå skla vi slappe av resten av dagen, kanskje grille litt etter hvert. 

I dag har jeg blitt gammeltante igjen etterom min niese Kristin fikk en fin gutt. Har ikke sett bilde av han enda så jeg er litt spent på hvem han er lik. Det er mye spenning rundt et lite nytt liv, hvem er han lik, hvoirdan vil han bli, men akkurat nå er han helt ny og bare tiden vil vise. Jeg har et stort softspot for nyfødte bebyer, de lukter så godt og så er det noe med det lille hjelpesløse som bare e så søtt. 

Fugleforeldrene sliter fælt i varmen, men det er i alle fall masse insekter så de trenger ikke dra langt. Hver gang de stikker hodet inn i fuglekassen setter de i gang med en konsert uten like. Kan nesten ikke frstå at det er så mye lyd i de så kroppene. 

1 kommentar
  1. en fin tur ute i båt er sommer og når det i tillegg er varmt så kan det nesten ikke bli bedre :))gratulerer med familieforøkelsen,et nytt lite liv er godt ja

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg