Nå blir dte avslapping på hytta!

De store fotballgutta er i full gang med VM nede i Brasil. Der går det hardt for seg som seg hør og bør. Nå er jeg ingen stor fotballfan, men når detnå først er så måtte jeg jo ha et favorittlag. Jeg landet på Urugay som hadde et rimelig morsomt lag syntes jeg under kampen mot England. Nå ble det litt for morsomt da stjernespilleren bet, det er liksom ingen god forklaring som kan få dette til å bli ærlig og sporty idrett. Men nå har vel likevel det blitt reist en aldri så liten tvil om at mister stjernespiller som to ganger tidligere er utestengt for perioder  på grunn av biting virkelig hadde bitt. Bitemerket på Italieneren og TVbildene der i alle fall jeg mener å ha sett haien i full gang var ikke tilstrekkelig til å med 100 % sikkerhet  kunne stadfeste at vi her har med noe usporty å gjøre. Men VM går sin vante gang og er jeg heldig tar dte slutt en gang.

I dag drar vi på hytta. Noen dager i fred og ro skal bli godt nå. I går var jeg så sliten etter all renningen i det siste at jeg ikke orket å ta frem strikketøyet. For å si det slik..det har aldri skjedd før. Det er litt spennende også for vi har med ny sofa og stoler. Det møblementet vi har nå skal pensjoneres og de har ikke gått av med AFP på 62 år, men slitt på til minst 70. Så det er på høy tid. 

 

2 kommentarer
  1. Kos deg på hytta! Koselig å svinge innom deg igjen. Jeg har ikke vært på blogg på et halvt år, nå er skrive, og leselysten tilbake. Ønsker deg en flott torsdag!

  2. her er jeg heldige som slipper fotball på tv :))min kjære bryr seg nemlig lite om den sporten hi hi,kos deg på hytta,blir garantert deilig og koslig med nye møbler no ja

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg