Nå ja……

Vi hadde en fin dag hos min svoger og hans familie på Verdalen i går. Han ble rimelig overasket da vi kom. Siden han hadde truet med å være bortreist på den store dagen hadde vi bare snakket med hans datter på forhånd. Hun hadde sørget for at de var til stede ved å bestille grillmat til seg og sin familie etter jobb så da var alt på stell da vi kom. En veldig fin sammensveiset familie som det er skikkelig koselig å være sammen med. Min svigerinne Bjørg er veldig kreativ og lager de fineste handlenett av tomme kaffeposer, vinflaksepynt og håndarbeidsposer som skal henge på sofaen. heldige meg fikk en slik. Skal poste et bilde slik at dere får se. Og min svoger var i ferd med å lage nye benker til hagen da vi kom. 

Nå er vi imidlertid hjemme igjen og jeg har store planer for dagen. Nå skal jeg lufte Pontus og så skal jeg på sykehuset for å ta blodprøver…….igjen….så skal Anne og jeg syle til byen for å gå på martna. Skal ikke skryte for mye av Trondheimsmartnaen ettersom det er mye juggel, men det høres liksom med likevel. Jeg koser meg i alle fall når jeg går langs bodene og ser på alt det rare man kan finne på å selge og så er det vel noen som også har litt ordentlige ting. 

 

5 kommentarer
  1. høres ut som gode dager hos dere :)kjekt å komme overaskende på jubilanter hi hi.
   Skulle veldig gjerne gått på martna ilag med deg,det er noe jeg ikke opplever hvert år så jeg liker det veldig godt :))mye fint å se på om en ikke kjøper så mye,det sosiale er viktigst synes eg da

  2. Hehe, kan tenke meg at jubilanten ble glad da dokk dukket opp helt uventet! Kan hende at æ dukker opp mellom bodene i Trondheim, hvis æ får tid denne uka..:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg