Hverdagsliv!

Pensjonisten og jeg sitter på frokostplassen slik vi gjør de fleste morgener. Vi har det hverdagslig og koselig, pensjonisten leser fra nettavisene til meg, en busssjåfør har sovnet mange ganger med en buss full av pasasjerer, det er flom i Bulgaria og uvær på Støren, det skal bli mindre kos i juni på skolene, Belgia og Russland spiller kamp i kveld. Jarle er flink til å opdatere seg og får med seg mye mere enn meg. Jeg hører etter med det ene øret og sparer det andre til mine egne ting. Jeg leter etter fatbrødoppskrifter. Det skal bli flatbrød i løpet av dagen. Ute pøser det ned så der har jeg ingen ting å gjøre enda. 

Pontus kommer hjem i kveld, vi savner han masse, men har hørt fra passeren at han har det bra. I går fikk han sitt første certifikat på utstillingen og visstnok veldig bra bedømmelse. Nå er jeg stolt som eier, men som matmor er jeg bare glad han kommer hjem igjen.

8 kommentarer
  1. God morgen! :o) Solen har ikke forlatt sørnorge, heldigvis, så du befinner deg nok bare på feil plass. ;o) Koselig hverdagsbetraktning fra deg. Og fine bilder fra Bornholm. Jeg har vært der en gang, for ca. 20 år siden, og kunne godt tenke meg tilbake en gang. Da var det “syklistenes øy” og ikke så skrekkelig mange biler rundtforbi. Men det er kanskje ikke slik lengre? God søndag til deg og pensjonisten. :o))

  2. god morgen til deg og pensjonisten.Surt,kaldt og regn hos oss også i dag,så en kan like godt innrette seg inne og kose seg slik du beskriver :)ingen hast med å komme igang med dagen.
   Kos dokke i dag så får vi håpe på bedre vær i morgen

  3. Fint at Pontus gjør det bra på utstilling. Vi hadde to hunder som vi reiste rundt med og begge ble etterhvert intgernasjonle Championer. Morsomt så lenge det varte og vi ble kjent med mange flotte mennesker. Vi var stolte over de flotte hundene våre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg