Tøffingen vår.

I dag våknet jeg …omsider…til en ny fin solskinnsdag. Noe må ha truffet meg for jeg er bare så trøtt om dagen og i dag var den ni før jeg endelig kom meg opp. Nå tar jeg det som regel igjen i andre enden, men dog. Pensjonisten og jeg skal på sykkeltur. Vi tenkte sykle ned til sentrum som er 7,5 kilometer lengre nord. Så i kveld er det babyshower for min niese som venter sitt tredje barn denne måneden. Skal bli skikkelig koselig det. De er tre søsken som venter barn dette året og hun er den første. 

Pontus og jeg har vært på luftedate sammen med Frida og Anne-Grete. Godt for hundene å få sprunget av seg litt og ettersom Frida er en godt voksen puddeldame har hun en fin effekt på Pontus. Roen hennes demper uroen hans for å si det slik. Nå er han enda ung bare 18 måneder, men han har roet seg mye og begynner å bli voksen han også. Han satt litt skrekk i oss da han kom bort i helgen og vi etter lang leting fant han under masse greiner i et hull i jorden. Der satt han fast. Vi hørte bare litt svak pistring og forstod ikke hvor lyden kom fra. Men var han redd..nei da…ti minutter etter var han på oppdagelsesferd under hytta. Tøffingen vår.

 

    1. uff det er ikke greit når dyra forsvinner og så ned i et hull da,det får meg til å minnes en oksekalv vi hadde,han var borte vekk,plutselig finner jeg ham hodeløs,ja for beina var oppe i lufta og hode begravet under en svær stein langt nede i et hull.heldigvis gikk det bra og han kom seg til igjen :))godt pondus også kviknet til like fort :))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg