Søten!

I dag har jeg fått ordentlig sommerfølelse. Solen skinner, insektene summer, bølgene slår sakte og bedagelig mot land, rabarbraen er på gang i kasserollen og skal bli til grøt og syltetøy. Jeg har tatt solkrem på og bare det gir jo en sterk følese sommer. Man skal ha bra fantasi for å ønske seg mye mere. Når nå rabarbraen er ferdig skal jeg ta med meg broderiet og sette meg ut i solen. Senere i dag kommer Hege, Bjørnar og co og da blir det vel ikke riktig den samme roen kjenner jeg de tre minste rett. 

Pontus går rundt føtterne våre enda, han har ikke gjort noen forsøk på å gå avsted på egen hånd. Det er litt deilig etter Terry som måtte passes som en smed. Et øyeblikk og bort var han. Pontus derimot føler seg nok tryggere rundt matmor og matfar. Han liker å ligge i solen og dra seg og virker rimelig fornøyd med tilværelsen her ute på Lista.  Hører han en skummel lyd kommer han å legger seg bak føttene mine. Søten, Bølla, kosegutten, kjært barn har mange navn sies det og Pontus logrer like bra uansett hva vi kaller han. 

 

 

 

2 kommentarer
  1. du beskriver dagen så bra :)) og jeg mener vi bare kan skrive sommer for det er akkurat det jeg også føler,kom nettopp inn etter noen timer med hagearbeid i bare bikinien.
   Følger nok itt med når 3 små kommer så kos deg nå før det blir liv rundt deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg