En ny liten en!

I dag pakker vi å drar på hytta igjen. Neste uke må vi være hjemme ettersom det er legetimer både på sykehuset og hos fastlegen. Tror det er avtaler på gang i de første fire dagene i den uken. Men den tid den sorg det trenger vi ikke tenke på i dag. 

Tone, Kristin og jeg hadde en hyggelig stund på Jordbærpikene i går. Kristin venter sitt tredje barn i neste måned og hele storfamilien venter i spenning. Vi vet det blir en gutt så det er greit, men det er en slags positiv forventning når man tenker på den lille som skal komme. Hvordan vil han bli, hva vil han bli, hvem vil han ligne på, hva skal han hete. Jeg bare elsker babyer, det er noe av det beste som finnes. Søte små velluktende og hjepesløse, så totalt avhengig av at noen tar seg av dem. Det sies at grunnen til at unger både med to og fire føtter er så søte er nettopp dette at man skal ønske å ta vare på dem, elske dem uforbeholdent og sørge for alle deres behov. 

På ettermiddagen møtte jeg Linda og vi gikk vår vanlige tur. Nå når vi kommer til å være litt mere på hytta kommer jeg til å savne de gangene jeg går glipp av. Det er så koselig å være med Linda. Vi går nå der å prater og plutselig er det gått en time. Vel anvent tid det når man kan prate og mosjonere på samme tid. 

Nå skal Pontos og jeg gå morgentur, møte Anne-Grete, Linda, Frida og Ringo. Så får lille Bølla sprunget av seg en del av den energien han har til overs. Og så er det rett utover på hytta..

2 kommentarer
  1. da ønsker jeg dere en fin tur til hytta,skal på hytta i dag jeg også :))men jeg skal gå opp og så hjem igjen på ettermiddagen.
   Så ønsker jeg den vordende mor lykke til med den forestående fødselen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg