Det er ikke lett!

Det øset ned ute på hytta i hele går og i dag morges. Det gikk derfor rimelig raskt å bestemme seg for å pakke sammen og dra hjem.  Ingen beslutningsvegring her i gården, men denne gangen var det pensjonisten som ville hjem. Nå skulle vi hjem uansett i morgen ettersom Silje og Kristan har fødselsdag. Rart å tenke på at det har gått fire år allerede, men slik er det. Så er det egentlig litt fint å se at de drar seg til å begynner å bli mere selvhjulpen etter hvert. Tenkte jeg skulle bake en kake nå i ettermiddag å ta med nedover, det er mange slikkmunner der i morgen tenker jeg.  

Så er jeg naturlig nok i likhet med landsmenn flest optatt av hva som skjer her på berget. Jordbruksoppgjøret begynner å bli et problem for regjeringen. Man kan si så mye man vil om dårlig politisk hådtverk og slik, men selv om jeg langt fra er enig med Fremskrittspartiet hverken i denne saken eller mange andre, så kan jeg ikke annet enn beundre lille frøken Listhaug. Hun har i alle fall sine meningers mot og det er en egenkap jeg beundrer. Så får vi se hva det ender med, men litt å tenke på har nok regjeringen fått. Det er mange munner å mette når det er lønnsoppgjør på gang. Etter å ha vært med å arrangert en del streiker i min tid som organisasjonsarbeider i en fagforening vet jeg lit for mye hvor tøft detter er. For å si det slik….rimelig fornøyd med å sitte på sidelinjen å se på. 

 

4 kommentarer
  1. Ønsker deg en fin helg.
   Ja vi trenger snart ikke landbruk, det er da så mye god import?? hehe
   Vel jeg er ikke så glad i import, så håper de snart kommer til en enighet som gangner landbruket, så vi får Norsk mat.

  2. Jeg har jo drevet som melkebonde i 10 år så jeg skjønner bøndene veldig godt :))det må være rom for dei små ,det er jo flest av dem på disse kanter,slutter alle blir det katastrofe for matproduksjonen.
   Import er ikke et alternativ for det er ikke nok mat til alle der ute heller.
   Kos dokke heime og gratulerer til tvillingane

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg