Barkebiller og mere til.

Inne i mellom er ikke livet aller verst. I går var en slik dag, vi fikk fikset planter i alle krukkene ute, ryddet uteplassen og var rimelig fornøyd med resultatet. Så var vi bedt bort på middag og det i seg selv er en bra treat for meg. Da vi var på Øra i går kjøpte jeg en boks med spraymaling som jeg skulle bruke på noe gammelt nips for å freshe det litt opp. Stasjet ble vasket og tørket og var klar for en make over, men boksen ville ikke slippe malingen. Etter som frustrasjonen fort bygde seg opp måtte bare gi meg.  Nå tenkte jeg å kjøre tilbake for å spørre om det er jeg som er helt på jordet eller om det er noe galt med boksen. Det står en slags bruksanvisning på boksen, men ingenting om hvordan du får den til å virke. Nå er nok skriften beregnet enten for ørner med ekstremt godt syn eller andre lignenede vesner for jeg hadde i alle fall en tøff oppgave med å finne ut hva det stod. 

Ellers om dagen går jeg på barkebillejakt inne i hytta. Mange ble nok hjemløs da Jarle høgde ned treet deres og nå er de kommet hit for å fortelle han om hva de synes om det. Vi slipper dem ut igjen da med beskjed om at det er mange trær her de kan flytte inn i. Merkelige vesner og ikke særlig appetittvekkende, men de har vel livets rett de også. 

 

1 kommentar
  1. barkebiller er ikke det en vil ha inne i huset nei,håper dere får tak i alle sammen da :))
   Jeg har også kjøpt en boks med spraymaling,no er det grunning da men jeg har ikke fått testet den ut ennå,håper jeg får til min da :)og att du får hjelp med den du har kjøpt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg