Herregud for en lugg!

Det er sol i dag, men en iskald vind ødelegger noe av kosen. Jeg har vært hos frisøren på øra for å klippe meg. Slik jeg var på håret hadde jeg nok ikke hadde kommet på noen topp 10 eller 10.000.000  over fine på håret liste. Min leie uvane med å klippe luggen tvert den ligger litt langt nede i øynene gjør ikke saken bedre. Nå har jeg lovet meg selv ganske mange ganger ikke gjøre det mere, men så er jeg av den sorten som ikke kan vente til i morgen med noe som helst og er luggen lang så klipper jeg.  Frisøren som var litt oppgitt sa at jeg trengte ikke bestille time eller noe neste gang, bare komme innom så kunne hun klippe det. Ingen dårlig ide så kanskje jeg skal gjøre det.

Når nå håret ser ut som det sitter på folk så tenkte jeg å bake noe. Jeg er rimelig inspirert av programmet «Hele Norge baker». Men egentlig har jeg alltid likt å bake så det er håp om et eller annet til kaffen litt senere. Pensjonisten dro ut for å felle et tre. Vi har noen som skygger for utsikten og de skal ned alle sammen etter hver, emn det er ingen hastesak. Her skal det ikke stresset noe, her er fred og ro. 

Pontus stakkar som har lite å kjefte på her ute, sprang nettopp forbi meg her for å kjefte litt på noe bare han vet om. Men er man for seg selv så kjefter ingen på han om han bråker litt. Det er noe annet hjemme i blokka, der er søyking strengt forbudt. Man har naboer som kanskje ikke setter særlig pris på det og da må han bare lære seg. Her får han bare holde på, gå ut og inn som han vil. 

Nå skal jeg se hva vi har av oppskrifter på bakeverk og så er jeg i gang. 

8 kommentarer
  1. du er som meg du da :)for når min lugg blir for lang ja da klipper jeg også :)Kos deg på kjøkkenet du,tenker du tryller frem noe godt om du har dei rette ingrediensane i hus :)jeg kom inn fra butikken no og med i posen hadde jeg en liten marsipankake hi hi og en pose med blåbær så det er håp om noen vil ha noe godt til kaffen

  2. Jeg også “fikser” luggen med jevne mellomrom – og det blir absolutt ikke bra……….. Går ut fra at kakebakinga di derimot blir innertier – kos deg 🙂

  3. hehe, har klippet luggen selv mange ganger… Nå prøver æ å la være. Har ei venninne til Katherine som kommer innom og klipper meg av og til. Dessuten har æ en frisør i tillegg. Bytter litt på.. De vokser så fort disse luggene!! Er dokk på hytta forresten?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg