Ikke mere sykehus nå takk…..

Så er vi endelig tilbake på hytta og skal være her til 16. mai. På vei utover stoppet vi hos Per og Gullbørg og drakk kaffe der før vi kjørte videre utover. Begynner sannelig å bli litt bekymret der også, Per har vært to nye turer på sykehuset med hjerteproblemmer. Men så stresser han ikke mindre da. Virker som om sykehuset er stedet nå om dagen, men heldigvis har det gått bra med alle sammen. Forhåpentligvis slipper vi mere av den sorten en tid fremover. 

Her er ikke mye vær å skryte på seg, men det er nå oppholdsvær akkurat nå. Det er så fredelig, ingen naboer med sine lyder, bare oss, bølgene og fuglene som kvitrer i pur glede over årstiden. Måtte le litt i går mens vi enda var hjemme. Hadde lagt igjen et ullpledd ute på verandaen og så plutselig en liten spurv som hang på pleddet med nebbet fult av ull. Tenker det er noen spurveunger som får et varmt fint reir å ligge i om en stund. Det lønner sge å være søt, da har man ikke hjerte til å ta det bort i fra dem. 

Jeg var skikkelig spent på hvordan det lå an i staudebedet mitt da vi kom utover og sannelig spiret det ikke som bare det. Noen blomstret også, men bare blå blomster enda. Nå gleder jeg meg til at resten kommer etter. Så har vi også med oss et par nye. jeg er ikke av dem som husker navnene, burde skrive det opp, men så blomstrer de vel enten jeg vet hva de heter eller ikke. 

I dag skal vi ta turen til Øra for å handle litt mat og så skal jeg henge opp mine nye heklede gardiner. Eer litt spent på dem da. Så har jeg begynt på Tones hønsestrikkgenser. Blir ikke ferdig på en dag eller to den, så her gjelder det å smøre sge med tålmodighet. 

 

3 kommentarer
  1. godt at det går bra etter alle sykehusbesøk da :))så får dere virkelig kose dere på hytta .
   Er vi heldige å får et glimt av både staudebedd og gardiner :))

  2. Naturen forandrer seg fort nå, snart er det grønt på skogen her for plutselig er bjørka full av grønne musører. I bedene sker det også noe og det fikk litt mer fart sist helg. Venter på bilde av gardiner…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg