Sov dukke Lise!

Vi hadde en koselig ettermiddag med de to av barnebarna i går. Den tredje har halsbetennelse…igjen…og måtte være hjemme. Merkelig hvor stor forskjell det er mellom to og tre. Er det bare to kan man konsentrere seg om en av gangen og da blir det behagelig. Treåringen Silje er kommet i den alderen da hun  liker å leke med dukker. De blir pyntet og stæsjet etter alle regler, bysset, legges og opp igjen gjerne hengende etter et ben. Den lille mammaen tar sine oppgaver på alvor. Så leter vi frem tekstene på alle de barnesangene som vi hat kunnet, men har gemt  teksten på og Dukkelise får høre. Ikke farlig å være dukke med en slik mor. Jeg får være mormor og mormor må også passe barnet, synge for det og hjelpe mammaen med å bytte klær. Herlige lille Silje…. søtere blir de ikke. 

I dag skal jeg først nå lufte Pontusgutten sammen emd Anne-Grete og Frida. Så sakl jeg kjøre til kirkegården for å vårpynte mine foreldres grav. Såret er fortsatt åpent, men det begynner å bli slik at jeg kan være glad for alt som har vært i stedet for å søreg over det som er mistet. Når det så er gjort har jeg et regnskap her og finne ut av og så er det kveldstur med Linda. 

I går kveld fikk jeg endelig ferdig panelgardinene til hytta. Jeg liker å bli ferdig med ting. Får lyst tilå heise flagget til topps og slå meg selv på brystet. Og så belønningen ..jeg er rede for et nytt arbeide…herlig…jeg liker begynnelser også.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg