Hurra for frivillighet.

Herremin hvor fort dagene går. Nå om dagen raser de avsted og burde egentlig vært dobbelt så lange. I dag skal Anne og jeg på sykketur. Det var garnsalg en eller annen sted på Tiller så da har man ærend også. Er straks ferdig med å hekle panelgardiner til hytta så jeg trenger snart et nytt håndarbeide jeg også. Har lovet min søster å strikke genser i hønsestrikk til henne. Det gleder jeg meg til for jeg bare elsker staitment mønster. Tror sannelig at jeg skal ha en jeg også. Regner med å bli ferdig med gardinene i løpet av kvelden….jeg liker så godt den fasen der jeg har fått ferdig noen av disse store arbeidende og planlegger nye prosjekt. Må bruke en dag eller to til å strikke høner til Hege og et par uglegrytekluter til en annen dame ….alt dette på bestilling, men det er jo bare moro.  

Ettersom svigersønnen fortsatt er på sykehuset var vi med Andreas på fotballtrening i går. På treningen var det arrangert mange treningskamper for unge dommere. For et kaos…unger i alle aldrer, tre dommere på en kamp og unger som var totalt forvirret. Hadde jeg hatt ansvar for noe av dette hadde jeg satt meg ned å grått store tårer. Må si jeg beundrer alle disse som tar på seg treningsoppgaver og som bruker masse fritid på å hjelpe ungene opp og frem. Pensjonisten var en av dem, han trente unger i fotball i mange år. Brukte flere kvelder i uka på treninger og kamper. Slik liker jeg frivillighetsprisen på idrettsgallaen best. Alle disse tusener av folk som stiller opp i lag og foreninger. Det er virkelig noe å verdsette og de fortjener all den oppmerkosmhet de kan få.

 

2 kommentarer
  1. det har jammen gått fort med gardinene dine :))flinke du det er iallefall sikkert.
   Sykkeltur høres deilig ut,kanskje jeg også skal lete fram min :))
   jeg har ellers alle tider beundret alle som jobber med barn og ungdom,det er en beundringsverdig jobb dei gjør.Ha en fin dag da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg