Ting tar tid!

I dag skulle jeg bare ha en kort kontrolltime hos fastlegen  kl. 09.30. Men så måtte jeg ta blodprøver og nye blodprøver og så var blodtrykket alt for høyt og jeg måtte ta det flere ganger. Resulatet var at legen mente jeg skulle ta en døgnmåling..igjen…for det kan være at jeg reagerer på legesettingen og at blodtrykket gjennom døgnet hjemme er mye bedre. Endelig kl. 11.15 var jeg ferdig men da uten døgnmåleren ettersom den hadde klikket. Så måtte jeg innom banken og ordne med noe og da tikker klokken fort utover dagen. Men nå er jeg hjemme igjen og bevilger meg en god kopp kaffe før jeg skal begynne å virke. Jeg er litt grådig på tiden min. Vil helst at alle timer skal ha et bra innhold og alle dager ha gode aktiviteter. Men man kan vel ikke styre alt heller.

Gårsdagen ble i alle fall koselig nok. Med fare for å opfattes som skrytende tilater jeg meg likevel å si at min sønn og svigerdatter har gjort en god jobb med vårt eldste barnebarn Håkon som nettopp har fylt 8 år. Han har et nydelig søtt vesen, litt forsiktig og oppmerksom på alle rundt seg.  Smart er han også og veldig veldig søt. Desverre bor de såpass langt borte at vi ikke ser han så mye som vi kunne ønsket, men det er godt å se at han har det så bra, at han trives, vokser og utvikler seg i riktig retning. Storgutten min. 

Nå ahr jeg klaget mye på været, men i dag skinner solen fra skyfri himmel og dte er helt nydelig ute. Herlig….

 

 

4 kommentarer
  1. det ble noen timer på legekontoret skjønner jeg,men jammen er det godt att dei følger med og passer på en også da :))så får vi håpe att blodtrykket senker seg igjen til normalen.
   Godt att gårsdagen var god da :))kjekt når en ser att barn og barnebarn har det godt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg