I dag er jeg jo glad!

I dag er jeg lykkelig eier av en ny Mac. Nå må jeg smøre meg med tålmodighet ettersom min svigersønn Bjørnar tok den med seg hjem for å se hva som kunne reddes over fra den gamle. Fikk melding i går kveld om at han var ferdig, så jeg kan hente den i ettermiddag. Nå på formiddagen skal jeg på årsmøte i PFO eller Pensjonistenes Fellesorganisasjon. Litt merkelig ettersom jeg mangler syv år på å bli pensjonist, men det skjer vel rarere ting enn det. I morgen skal jeg på sykehuset for å ta røntgen og har et par lite koselige forberedelser i vente før det. Men igjen..må man så må man..da gjelder det bare å få det gjort og så trenger jeg ikke å tenke mere på det.

Nå er jeg i alle fall ferdig med å rydde på hobbyrommet mitt. Det har tatt meg noen timer, men nå er alt gjennomgodt og vurdert i forhold til kast det eller behold. Nå fikk det meste fortsette å være en del av husholdet, men noe gikk jo den tunge veien til søppelcontaineren.  Nå skal døren inn dit immmer være åpen slik at jeg ikke kaster fra meg mere rot og rask der. Da kanskje jeg tar til vettet og legger det på rett plass med en gang. Jeg lever ellers etter prinsippet “har jeg ikke brukt det på et år kan jeg kvitte meg med det”. Nå er jeg veldig for gjenbruk så det med å kvitte seg med kan være så mangt. Men det som for i går var nok ikke i den kategorien.

Nå skal jeg straks dra og finne ut hva PFO er for noe og hva de driver med. Organisasjionslivet er kanskje ikke helt over likevel, men jeg skal passe meg for å få for mange verv igjen.

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg