Så starter vi igjen!

En ny uke er passert og vi sier og skriver mandag igjen. For meg starter alltid uken på mandag, det er mest naturlig synes jeg, det er liksom starten på noe, mens søndager er slutten og belønningen. I dag har jeg ikke alt for mange planer. Nå skal Pontus og jeg snart gå for å møte Anne-Grete og Frida. Frida har vært syk igjen og da har vi unngått dem litt ettersom jeg ikke vil at Pontus skal få noe smitte, men snakket med Anne-Grete i går og da var hun endelig frisk igjen. Så holder jeg på å rydde og vaske rundt hobbyrommet, noe som kanskje ikke høres så avskrekkende ut før man har sett hva det har vært utsatt for i de siste månedene. Det trenger nok en kjærlig husmorhånd før døren kan være åpen for alle å se. I ettermiddag er det ordinær tur sammen med Linda så da kan jeg si at kalenderen er rimelig oppdekt i dag også.

Nå i dag har finværet gitt seg for denne gangen og i morges så regnet det. På radioen spilles av mine alle tiders yndlingsanger nemlig “the sound of lonlyeness”.  Kaffen i koppen er god i dag også og selv om det er litt som skurrer er  livet egentlig ikke så aller verst.

 

 

 

5 kommentarer
  1. Greit å være husmoderlig noen ganger men det blir ikke mye av det her for arbeidslysten forsvinner med regnet… Det eneste jeg får gjort er å jobbe i drivhuset. Det ble en liten pause nå fordi den siste sekken med jord er tom og jeg må ut for å kjøpe mer. Ha en fin dag.

  2. min uke begynner også på mandag.Kom en og annen regndråpe her også når jeg gikk tur,men det ble ikke noe av det,det er vår og litt regn trengs nok selv om vi helst ville hatt bare sol,sånn er livet og jeg synes det også er greit :))ønsker deg en fin dag og en koselig tur når du går ut

  3. Det er om å gjera å sjå det lyse i ting. Her er sola framlis tilstade, men det skal visst bli kaldt og regn igjen. Men etter regn, kjem alltid sol, me får trøyste oss med det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg