Nå ja..det blir vel bra….

Jeg har abstinens i dag. Lider store kvaler over det som jeg er avhengig av. Er det stoff? ..nei det har jeg aldri prøvd…er det sprit? .kommer nok ikke til å bli alkoholiker med det første, er det tobakk? sluttet den 15. oktober 1995. men min kjære Mac har parkert og det er rimelig tøft. Nå kan man vel si at dersom man ikke har større sorger enn det så skal man ikke klage og derfor er dette egentlig ikke sutring, men litt unyttig informasjon. Nå har de flere maskiner på Apel så veien dit skal ikke bli lang. Min kjære svigersønn som er sertifisert på Mac, lover å hjelpe meg med å finne igjen det som er lagret på den gamle så da begynner vi og nærme oss at alt ikke er så verst likevel.

Nå i dag er rammene rundt livet her i Romolslia ikke så aller verst. Været er bra enn så lenge og vi tenker ta en rolig sykkeltur ned til byen. Kanskje gå en liten tur over Bakklandet som er min yndlingsbydel. Bodde noen år som barn ikke langt fra Bakklandet så her har jeg vært mye. Da jeg var barn var det et typisk arbeiderstrøk..koselig, men ikke noe for de prominente. Nå bor det alle slags folk der og på søndager når det er finvær er det yrende liv der.

Akkurat nå er Jarle i gang med en kjempekryssord, Pontus maser om noe og jeg koser meg med morgenkaffen. Kan man ønske seg mere….

5 kommentarer
  1. trasigt når macen parkerer da,trodde ikke din var så gammel eg da.
   Det blir en rolig dag her også i dag,en må nyte dei stundene også ja,ha en fin sykkeltur da

  2. Stakkars Macen din! -Eller stakkars deg! Jeg vet akkurat hvor trasig det föles når den “dör”…. Har nettopp värt gjennom samme prosess. Men med god hjelp av Björnar, sitter jeg nå med en helt ny Mac i fanget, og er veldig fornöyd med den. Det ordner seg Siv!
   Ha en flott uke!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg