Livet på solsiden!

Når jeg ser ut av vinduet om morgenen ser jeg bare travelhet, slik det var for oss i mange, mange år. Man skulle sove så lenge som mulig, men likevel få unna alle morgentingene. Gjerne ha sett igjennom avisen, fått seg frokost og andre nødvendigheter og så haste avgårde til jobb. Nå er morgenene litt mere behagelige, det gjør ingen ting for vi har tid nok til det som er nødvendig selv om man kunne ønske seg noen timer ekstra hver dag. 

I dag skal jeg på årets første sykkeltur. Anne og jeg skal sykle ned til byen på dametreff. Det er litt kaldt ute, men det er fin blå himmel og vår. Nede i bakken her er skråningene dekt av hitveis. Det er så vakkert at jeg tenker  at finere kunne det ikke være om alle verdens kunstnere samlet seg og prøvde å få det til. Her er mye hvitveis, den vokser over alt, men blåveisen finner vi ikke så lett her. Før i tiden dro vi til en plass der det vokste blåveis. Tok med kaffe og mat og lot det være innledningen på våren. 

Så i ettermiddag tenkte vi ta onsdagsbarna med til Finalebanen…en  park nede ved sykehuset. Vi tar bussen dit, har med mat og koser oss sammen. Et lite eventur i hverdagen, det skal ikke så mye mere til i den alderen der.

Man trenger ikke så mye av det materielle for å ha det bra. Har man det man trenger og litt til er man på solsiden. Misunnelse er ikke min ting, jeg er alt for glad for det jeg har til å misunne andre. 

 

4 kommentarer
  1. Det er dumt å plage seg sjøl med misunning, det er berre ein sjøl det går ut over. Eg trur at eg nesten kan seia meg fri for missuning.

  2. ja det er godt når en først må gå hjemme at en kan se skjønnheten i hverdagen og virkelig nyte livet :))jeg tok barna med på slike små utflukter ukentlig da dei var små,det var like stor glede hver gang.
   Håper dere fikk en deilig sykkeltur da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg