Kjærlighet gjør blind!

Jeg er glad for at Bølla sanket flest stemmer under «hvem er finest» i går. Så vet jeg at jeg har en søt hund. Da pensjonisten og jeg var rimelig nygift hadde vi en blandingshund som het Toya. Den kom til oss bare fem uker gammel og vi syntes hun var så søt. Vi hadde den i over 11 år før en dame sa at det var den styggeste hunden hun hadde sett. Et godt eksempel på at kjærlighet gjør blind. I mitt hjerte fortsatte hun å være søt så lenge hun levde. Herlige stygge Toya…matmors lille hjerte. Søteste av alle søte.

Min mor brukte å fortelle en historie fra da min søster var baby og lå i vogna. En annen dame med barnevogn tittet opp i vognen og sa “hun var da søt hun der også» der har du morshjertet ,andre unger kan være søte….de også. Men der kjærligheten er der er også hjertet. Er der en skavank eller to så gjør det ingenting..kjærligheten til de som er dine er uforbeholden og veldig ekte.

I dag er vi ikke særlig søte her oppe, det regner, men Bølla må på tur og da må en av oss også. Nå er han endelig smittefri etter et lite snev av kennelhoste så da skal Pontur og jeg møte Anne-Grete og Frida. Så finner vi vel på noe resten av dagen. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg