Årets første!

Noen har tatt en time fra meg i natt. Blir jo helt døgnvill når man skal flytte frem og tilbake på klokken. Plutselig er ikke klokka ti slik det kjennes ut på kroppen, men en hel time lengre opp mot svingen. Jeg har lyst til å ta frem sykkelen og ta årets første sykkeltur i dag. Hadde vært fint å kommet seg litt ut, kanskje ned mot den siden av byen der våren har kommet lengst. Her er stor forskjell fra Ladesiden og her mot Heimdal, så når snøen ligger her enda er det bart på den andre siden. 

Så nærmer vi oss hyttesessongen. Om været holder drar vi på hytta på onsdag neste uke. Har litt maling og slikt  å gjøre i anekset og håper å være klar til påske. Nå er det helt tomt så det skal gå greit. Blir det fint kan vi også få båten ut å kanskje ta opp en sei eller to. Hyse hadde vel heller ikke vært å forakte, slik at vi fikk laget opp litt fiskmat. 

Tror nesten jeg tar den sykkelturen jeg. Litt frisk luft er ikke å forakte.

3 kommentarer
  1. Her nærmer hyttesesongen seg også. Om været holder så tenker jeg vi tar første helg uti skjærgården allerede om en uke. Godt meg litt sjøluft, selv om den kan være ganske så skarp på denne tiden av året. God søndag på sykkelen. ;o)

  2. sykkeltur hørtes ikke feil ut og jeg håper det blir vær så hyttesesongen kan begynne ja :))iallefall for dere som bor mye på hytta gjennom sommeren

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg