Nå ja…..

Nå er snart lederkampen i SP over og vi kan belage oss på en i AP ettersom Jens skal ut i verden for å lede NATO. Nå trodde jeg at det var naturlig at nestleder rykket opp inntil et nytt landsmøte, men så enkelt er det vist ikke. Man må ha et ekstraordinært landsmøte for å finne en ny leder. Her går det fort i svingene så det gjelder å følge med selv for en som etter hvert har senket skuldrene og engentlig ike tar det så tungt lengre . Man har jo likevel sine favoritter også i de partiene man ikke hører til i. Det er ikke alltid man er like real når vervene skal fordeles, det kunne jeg nok ha sagt mye om. Det er ikke noe problem at folk melder sin interesse, men det bør gå realt for seg. Rett er rett og galt er galt og de fleste av oss vet forskjellen og er i stand til å handle deretter. 

Ellers har vi vesignet med et fint vårvær her i trøndelagen. Jeg skal til byen for å kjøpe mere garn. Kan ikke være uten strikketøy da kommer rastløsheten og tar meg. Nå skal jeg bli gammeltante til tre gutter i løpet av året så det skal ikke bli alt for vanskelig å finne på noe. Litt babystørrelser kan vel passe fint nå. Restegarnpleddet jeg holder på med må taes i små posjoner, det er stort og tungt så skuldrene har ikke så alt for godt av det. 

 

 

10 kommentarer
  1. Da er Ap lederen ute, og han i AUF ute til høsten.
   Spennende å se om det er noen som kan ta et tak, og tørr å stå i krigens hete?
   Ha en fin dag.

  2. ja jeg trodde også att nestlederen automatisk ble forflyttet til leder,men jeg har no ikke så mye greie på politikk skjønner jeg :))
   Med 3 babyer på vei i familien er det nok duket for masse koselig småstrikk,hyggelig det,du får ha en fin tur ut i det flotte vårværet 🙂

  3. Politikk er spennende, men selv om jeg er aktiv politisk i perioder kjenner jeg at jeg har mye annet å bruke tid på nå. Imidlertid har jeg vært så heldig å møte mange flotte mennesker gjennom politikken, og noen av dem er helt annerledes i virkeligheten enn det inntrykket man har fått gjennom media. Nye tider blir det uansett etter at Jens takker for seg, og jeg kommer garantert til å følge med på hva som skjer.
   Her på Møre er det også nydelig sol, men jeg må få med meg endel forelesninger på nett, så jeg får holde meg inne. Er jeg flink i dag kan jeg kanskje være ute i morgen, og det er jo en fin “gulrot” for min del.
   Kos deg i finværet og ha en flott lørdag.
   -klem-

  4. Det blir spennende å følge med, men jeg tror Støre tar over. Han har kanskje ikke de rette “røttene”, er litt mye vestkantgutt, men han er den dyktigste 🙂
   Hyggelig å høre at det er fint vårvær i Trøndelag. Skal til Oppdal i påsken og regner med at det er snø på hytta (et skikkelig snøhøl), men nedi bygda er det nok bart.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg