Flettet armbånd og trønderfavoritter.

Det begynner å ligne på vår ute selv om vi har en del snø enda. Natta er kald nok, men litt ut på dagen greier solen og varme opp og det er fint ute. Nå gjelder det å få med seg litt d-vitaminer etter en lang vinter så i går var vi ute å gikk i nesten to timer . Kroppen er stiv og vond, men mosjon må man ha om det ryk eller fyk. Er foresten henvist til raumalog og røntgen, men hva det skal gjøre fra eller til vet ikke jeg. Så skal jeg en ny runde med spyttkjertlene  og ta koloskopi igjen. Det virker som en evig runde med leger, spesialister, når man endelig er ferrdig med en runde er det påen igjen med en ny. 

I formiddag skal jeg ta det litt med ro, må en tur på apotek og bank, men ellers skal jeg få fikset flettearmåndene mine, de trenger lås og endestykker. Jeg spiller CDén med trønderfavoritter og så ligger noen flere klar på vent. Musikk er ikke det verste jeg vet.

 

6 kommentarer
  1. Nå klikka jeg meg inn i håp om å få se noen av disse armbåndene dine, men neida … det kommer vel bilde når du er ferdig med dem? ;o) Ikke greit å bli eldre når det alltid er et eller annet som ikke er som det skal. Har dessverre kjent litt på det jeg også, de siste årene. Men det er jo ikke stort en kan gjøre med det, annet enn å prøve å fortrenge elendigheta! Ønsker deg en fin dag! :o) Min starter hos legen, for å ta ultralyd av kneet ..

  2. desverre er det nok slik att enkelte lidelser blir verre etterhvert da er det greit med skikkelig oppfølging.
   Så deilig som været er no så må det nytast ja,så jeg ønsker deg en rolig dag og kanskje vi får se noen armbånd også etterhvert

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg